mr. W.J.J. (Willem) Lamers

in 1976 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit te Nijmegen, thans Radboud Universiteit, met als specialisatie vennootschapsrecht, handelsrecht en internationaal privaatrecht, en vanaf die tijd als advocaat werkzaam, eerst in het toenmalige arrondissement Haarlem, doch vanaf 1978 in het arrondissement Amsterdam, laatstelijk vanaf 1993 tot 1 januari 2017 als senior partner van Lamers de Groot advocaten te Amstelveen.

Per 1 januari 2017 heb ik mijn nieuwe kantoor opgericht, Lamers CS advocaten.

In de loop van mijn langdurige carrière in de advocatuur heb ik mij kunnen specialiseren in juridische dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf, alsmede aan particulieren en wel op een diversiteit van rechtsgebieden, waaronder: arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht, bouwrecht, vastgoedrecht, personen- en familierecht, vennootschaps- en ondernemingsrecht, letselschaderecht, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, incasso en contracten, etc.

Jarenlang was ik lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o. en van de Werkgroep Artsen Advocaten.

Reeds na een jaar in mijn nieuwe praktijk werkzaam te zijn bleek uitbreiding van mijn praktijk noodzakelijk en heb ik die uitbreiding kunnen vinden in een collegiale samenwerking met mijn (studie) vriend, mr. J.N.M. (Jack) Blom, eveneens als advocaat zijn carrière gestart, vervolgens werkzaam geweest bij het Openbaar Ministerie, thans plaatsvervangend rechter en per 1 januari 2018 weer terug in de advocatuur.