mr. J.N.M. (Jack) Blom

Mr Jack. N.M. Blom, is in 1975 afgestudeerd in het Burgerlijk Recht met als specialisatie Vennootschapsrecht en Handelsrecht (ondernemingsrecht). Als advocaat in Alkmaar en Purmerend gepraktiseerd tot 1 april 1986. (Vnl. op het gebied van letselschade, arbeidsrecht, bedrijfsadvisering en bestuursrechtelijke kwesties).

Vanaf die datum werkzaam in diverse arrondissementen en specialisaties bij het Openbaar Ministerie als Officier van Justitie tot 1 januari 2014. (Pensionering). De laatste 12 jaar als OvJ bij het landelijk Functioneel Parket (Fraude en Milieu).

Vanwege 8 jaar ervaring als gemeenteraadslid en 8 jaar als lid van Provinciale Staten bestuurlijk georiƫnteerd onder andere op het gebied van bestuurlijke zaken, vergunningenbeleid, waterbeheersing, economie, mobiliteit, hetgeen in de praktijk als advocaat dienstig kan zijn.

Op zijn verzoek heeft mr. Blom zich per 15 mei 2020 laten schrappen van het tableau van de Orde van Advocaten, doch aangegeven als juridisch adviseur aan ons kantoor verbonden te willen blijven.